Kendall Jenner retar upp folk på Twitter med denna Emoji

Ännu en dag och ännu en sak som Kendall Jenner har gjort för att reta upp folk på Twitter. Den här gången har Kendall Jenners emoji på Twitter irriterat en massa människor.

Kardashian/Jenner-tjejerna presenterades nyligen på omslaget av The Hollywood Reporter inför 10-årsjubileet av Keeping Up With The Kardashians. Naturligtvis rapporterade familjerna om intervjun online, inklusive Kendall. Verkar ganska ofarligt, eller hur? Tja, vissa människor är inte nöjda med hennes val av emoji. Elite Daily tillfrågade Jenners PR-team för kommentarer, men fick inget svar vid tidpunkten för offentliggörandet.

Jenners tweet sa, “sister power…girl power”, med den knutna näven-emojin. Men det var emojins hudfärg hon valde att använda som retade upp så många människor. Som vi vet om iPhone finns det sex olika färger för att representera olika hudtoner för handens emojis. Jenner använde en av de mörkare nyanserna, även om hon själv är vit. Och det är helt enkelt vad som har fått folk att gå igång. *Suck!*

Många människor anser att hon bör vara försiktig i valet av emojis, vilket innebär att hon inte ska använda mörkfärgade emojis i syfte att representera familjen eftersom hon är en vit kvinna. Andra fans tycker att detta bara är ytterligare en dum anledning att bli arg på Jenner och att hennes val av emojis är helt och hållet hennes ensak.

Kendall Jenner har varit mycket i blåsväder den senaste tiden, allt efter den kritiserade Pepsi-reklamen; just nu tycks hon reta upp många människor oavsett vad hon än gör. Och några fans som brukade vara dedikerade Kendall Jenner fan gick så långt som att ta bort sig själva från Kendall Jenners olika social media på grund av den långa listan över saker som hon gjort som de inte håller med. Kendall Jenner har verkligen inte haft sin bästa sommar medialt sett.

Tweets från fans som tycker att Kendall måste hålla sig till emojis med sin egen hudton

…men många fans tycker också att detta verkligen inte är någon stor sak

Jenner har inte svarat på kritiken, men med tanke på alla händelser på senaste tiden som retat upp så många människor kan man förstå att dessa även blir irriterade för en så obetydlig grej som en emoji.

Läs mer: http://elitedaily.com/entertainment/celebrity/kendall-jenner-emoji-use-twitter/2049499/

%d bloggare gillar detta: